Administrar

Portaveu PSIB-PSOE MarratxÝ

El PSOE vol que sĺaclari la relaciˇ del Director General del Govern amb Son Espases, Es CaŘlls i Cretu

MiquelColl | 30 Novembre, 2006 23:01

Que el batle d'Andratx estigui a disposició judicial es greu, però que el Director General d'Ordenació del Territori estigui detingut és gravíssim, encara que el PP miri cap una altra banda.

Me preocupa molt que tots els diaris d'ahir: el mundo, UH i Diario de Mallorca i el País de dia 29,  afirmin que segons el GOB: "Massot es el verdadero cerebro de la trama urdida en Andratx y del urbanismo de toda Baleares". I que el relacionin amb Son Espases, Es Caülls i Cretu.

El PSOE amb paraules de Xisco Antich: reclama una comisió d'investigació i que Massot aclari la seva relació amb Son Espases, Es Caülls y Cretu.

Preocupa que Estaràs digui: "No se va ha investigar a Massot".

Els ciutadans i ciutadanes de Marratxí tenen dret a saber si la corrupció ha arribat a Marratxí!

PD: Vos recoman la lectura del blog de Jordi Bayona

Plenari de Novembre o el poc interŔs del PP, en obrir el Centre de Salut de Muntanya.

MiquelColl | 28 Novembre, 2006 23:20

Ahir al plenari de novembre va quedar ben demostrat que el PP encara no ha fet els deures en relació a posar en marxa el Centre de Salut de Muntanya.

Idó el PP, com està tan ocupat amb la venta de solars municipal, noves urbanitzacions etc, no havia pensat a tramitar la cessió de les instal·lacions a la Conselleria de Salut. El PSOE, per responsabilitat ha votat a favor, cosa que el PP no va fer mai amb el Centre de Salut Marti Serra.  

Hem fet notar: Que després de tres anys i mig de govern, no s'haguin complits els tràmits administratius bàsics és una mostra de la deixadesa i del desinterès del PP per aquest tema.

Si fos un tema urbanístic, ja estaria resolt!

Hidalgo, Andratx, el principi del fi per a la corrupciˇ?

MiquelColl | 27 Novembre, 2006 23:07

Són impactants les imatges de la detenció del batle d'Andratx. És incalculable el mal fet a la institució, al poble i a la imatge dels polítics en general.

Pero, encara que molt important, la fiscalia especial, no pot resoldre el problema de la corrupció. És necessari la implicació del ciutadans i ciutadanes que han d'actuar com a jurat popular, castigant d'una manera inapelable als culpables, a les urnes el dia de les eleccions.

L'essència de la democràcia és una citutadania informada, crítica, que vol saber qui és qui i que representa, per poder fer una elecció responsable i fonamentada. El millor aval és la feina feta, la trajectòria personal, els fets, no la propaganda.

La trajectòria de persones com Gil i Gil a Marbella i Hidalgo a Andratx no convidava a res de bò. Quan un poble a pesar de tot els fa batles, i més d'una vegada, és una prova de que  també el poble s'equivoca. I que el "timo de la estampita" funciona en campanya electoral. Algú els ha votat i per algún motiu.

Francina Armengol i Xisco Antich amb en Miquel Coll.

MiquelColl | 26 Novembre, 2006 19:00

Lluitarem perquè Marratxí tengui futur!

 

 

GrÓcies pel vostre suport!!

MiquelColl | 26 Novembre, 2006 09:51

Estam en marxa! Molt animats preparant el millor projecte per Marratxí!

 

Avui, dia mundial contra la violŔncia de gŔnere

MiquelColl | 24 Novembre, 2006 23:00

El 25 de novembre ha estat declarat por la ONU, como el dia mundial contra la violència de gènere. La violència de gènere és una violació dels dret de la dona a la seva integritat física i psicològica que hem de denúnciar, perseguir i combatre amb tots els mitjants al nostre abast. 

El PSOE presenta un manifiest contra la violência de gènere firmat per més de 4000 homes contra aquesta lacra social. El compromís del govern Zapatero amb la defensa de la dona és ferm. Però necessita el suport de tota la societat.

 Fa vergonya, que un abús, tan covard i tan cruel,  puqui ser confús amb algun signe de masculinitat. 

Homes i dones contra aquesta infàmia!

Presentaciˇ: Miquel Coll, candidat a batle de MarratxÝ PSIB-PSOE.

MiquelColl | 22 Novembre, 2006 21:52

PRESENTACIÓ 

Miquel Coll Canyelles  

candidat a batle de Marratxí PSIB-PSOE

 dissabte 25  de novembre.  20:00 H.

restaurant TIO PEPE Marratxí 

SÚgolŔne Royal la nova "Zapatera" francesa.

MiquelColl | 20 Novembre, 2006 00:01

No puc deixar de comentar  la victòria de Ségolène Royal a les eleccions primàries organitzades pel PS francès amb un suport superior al 60%. Hem de dir que ha votat el 82% dels inscrits en el cens socialista. És un èxit personal incuestionable i preludi  de la victòria dels socialistes francesos a la presidencia de França l'any 2007.

A la Conferència Política del PSOE, a Madrid, vaig tenir ocasió d'escoltar a una taula rodona a Ségolène Royal, he de dir que demostrà una competència i una visió de país, a més d'un encant personal, remarcable.

El 2007 serà Presidenta de França!

La UE crea una Web per ajudar a triar els electrodomŔstics mÚs eficients

MiquelColl | 18 Novembre, 2006 23:03

La Unió Europea ha possat en marxa  la Web  http://www.topten.info/  com un instrument a disposició del consumidor per ajudar a cercar els productes més eficients en matèria energètica dels que es fabriquen a l'eurozona. Des de cotxes, rentadores, frigorífics... són avaluats des dels respecte al mediambient i al consum energètic. 

Productes en prestacions semblants poden consumir la meitat. Espanya està punt d'incorporar-se al projecte

Una iniciativa que indica una nova sensibilitat! 

La den˙ncia del PSOE sobre l'abocador ilĚlegal d'es Pla de na Tesa ha fet efecte

MiquelColl | 17 Novembre, 2006 23:50

Com podeu veure l'abocador  ha desaparegut

Després de la denúncia, pareix que hi va haver correlines per fer net. Segons diuen els veinats dins la brutícia si amagaven un grapat de rates ben grosses.

Esperem que aquesta situació no es torni a repetir!

IB3 o el que no ha de ser una televisiˇ p˙blica.

MiquelColl | 16 Novembre, 2006 21:00

El PSIB-PSOE  ha denunciat la cobertura, millor dit, la manca de cobertura de la televisió ppública IB3, silenciant l'acte de presentació d'Aina Calvo com a candidata a batlessa de Palma. Un acte amb la participació de De la Vega Vicepresidenta del Govern. Un comentari d'aquest blog, tambè hi fa referència.

El que pot passat d'aqui al 27 de maig, dia de les eleccions, serà una escalada en que esperam que el President Matas no arribi a presentar el telenotícies.

Per sobreviure a l'allau de propaganda i poder comunicar un missatge alternatiu, necessitam mitjants com aquest blog, i sobretot el vostres comentaris que aprofit per agrair i dir-vos que m'ajudem molt a reafirmar el meu compromís amb Marratxí.

La vostra capacitat de motivació i comunicació dins els vostres àmbits serà la pedra que farà caure el Goliat!

El PSOE denuncia un abocador enmig d'es Pla de na Tesa

MiquelColl | 15 Novembre, 2006 06:14

La gestió mediambiental del PP un perill públic

Aqui tenim un altre exemple de la poca sensibilitat del PP en matèria de medi ambient. Ahir parlava del cementiri de cotxes de sa Cabana.  Avui el protagonista és un abocador a la plaça de Can Coll, es Pla de na Tesa. Els veïnats indignats davant  la indiferència de l'àrea de medi ambient.

El PP fa fer la campanya electoral dient: Sí al medio ambiente. Considerant com l'administren (noves urbanitzacións, etc.), es normal que el ciutadans i ciutadanes se sentin estafats. 

El cementiri de cotxes del torrent gros un perill per sa Cabana

MiquelColl | 14 Novembre, 2006 00:04

 

Moció del PSOE contra el cementiri de cotxes 

Des de fa temps vora el Torrent Gros, dins el terme de Palma, a l’altura de Sa Cabana, darrera el Centre de Salud Martí Serra, s’hi troba un cementiri de cotxes totalment degradat, juntament amb tota una sèrie de material divers neumàtics, etc. Formant un conjunt que a més de donar una imatge de degradació total, és un perill medi ambiental pel tots el veïnats de Sa Cabana i un focus de contaminació del propi Torrent Gros.

A més com diuen els veïnats es cremen residus tòxics, amb greu perill d’incendi de materials molt contaminant que poden afectar la salut dels propis habitants de Sa Cabana.

Aquesta situació ja va ser denunciada davant l'Ajuntament de Palma, per l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament de Marratxí, durant la passada legislatura, àrea de responsabilitat del PSIB-PSOE.

Han passat 40 mesos des de que el PP és responsable de l’àrea de medi ambient, hi no tenim coneixement de cap acció per eliminar aquest perill.

El veïnats de Sa Cabana no es mereixen esperar més temps!

Aina Calvo, el canvi, que Palma necessita

MiquelColl | 12 Novembre, 2006 22:00

 

Avui he assistit a un acte magnífic, encoratjador: La presentació d’Aina Calvo com a candidata a batlessa de Palma. La  Vice-presidenta De la Vega li ha donat l’alternativa, juntament amb Xisco Antic  i na Francina Armengol. A  l’auditori,  ple de gom en gom, es respirava un aire de canvi, d’il·lusió...

Es hora de treballar per fer que Palma deixi de ser la ciutat de l’especulació, el totxo i un desert cultural.  No és possible que tot un hospital estigui supeditat  a una operació urbanística, que de retruc ens envia  a Marratxí una nova urbanització com els Creues.

Aina Calvo és una dona preparada,  a fet un treball excel·lent com a subdirectora general de Cooperació i Promoció Cultural Exterior. Va organitzar el viatge de De la Vega a Senegal, en favor del drets de la dona,  que tant va  empipar a n’en Rajoy.

 

Ànim Aina,  Palma te necessita!

 

Terras Gauda, un Rias Baixas, ˙nic!

MiquelColl | 10 Novembre, 2006 23:52

Avui, m'agradaria parlar d'un vi, el Terras Gauda, un Rias Baixas de la vall d'O Rosal. Que beu de les boires atlàntiques del riu Miño, a tir de pedra de la Guarda.

Neix de la mà de José María Fonseca, un enamorat i capdevanter en el camp de l'enologia. Combina un 70% de l'extrordinari cep Albariño amb el ceps autòctons quasi desaparaguts: Loureira i Caiño Branco.

La saviessa de la mescla ha servit per donar-li caràcter i originalitat, i sobre tot recuperar ceps autòctons en perill d'extinció.

Tot plegat el fa un vi diferent, únic!

De la Vega, una dona de bandera!

MiquelColl | 09 Novembre, 2006 23:47

El mes de setembre vaig tenir l'oportunitat de participar a  La Conferencia: ''Nuevos tiempos, Nueva Política'' que el PSOE va organitzar Madrid amb l'objectiu de elaborar propostes entorn a: Nuevos retos", "Nuevas respuestas", "Nuevos derechos" y "Nuevas ciudades".

Va ser un privilegi assistir al debat presentat per Àngels Barceló i amb la participació de:  De la Vega,  Carmen Alborch i Ségolène Royal  futura presidenta socialista de França Un debat extraordinari,  on De la Vega en un ambient distés va demostrar una solidesa i una competència extraordinària. 

Son un d’aquells moments, on un se sent honorat de compartir idees i  projecte global amb persones d’una categoria humana excepcional.

Diumenge, de la Vega a Palma, no to perdis!

Les vivendes socials del PP a MarratxÝ: propaganda, negoci i decepciˇ pels joves

MiquelColl | 08 Novembre, 2006 23:59

 No és pot jugar amb la il·lusió de la gent!

Un grup de joves, me va manifestar la seva decepció pel preus del habitatges de protecció oficial que l’Ajuntament anuncia amb gran desplegament propagandístic.

La història d'aquest engany, comença quan, aprofitant l’estiu, es va consumar la mal venda d’un solar, esplèndid, d’una quarterada de sol edificable a prop de  l’estació del tren d'es Figueral.  L’excusa era:  fer habitatges de protecció oficial per joves.

Mesos abans, s’havien  aprovat les bases del concurs, on el preu del solar es puntuava amb 5 punts , però  el projecte en 25. Un mal presagi del que vendria després, així es feia possible, donar el solar al qui el PP volgués.  

El final de la  història ja la podeu imaginar,  el PP  no va adjudicar el solar  a la millor oferta de  995.000 euros,  sinó a la pitjor que era de 750.000 euros.  I tot plegat no ha servit per oferir un preu raonable al joves que realment ho necessiten.

 

Resultat:  han malvenut un solar municipal estratègic  per: fer negoci,  propaganda  i  el que es pitjor; utilitzant  els joves com excusa!

  

 

Just abans de les eleccions del 2007, obriran el Centre de Salut de Muntanya

MiquelColl | 08 Novembre, 2006 06:14

Gràcies a la recollida de firmes del PSOE de Marratxí, desprès de quasi 4 anys, obriran el Centre de Salut de Muntanya.

Recordau la campanya del PP, a les passades eleccions, sobre el centre de Salut del camí de Muntanya, dient: que si guanyaven l'obririen tot d'una. Però el fets són que han passat quasi 4 anys hi segueix igual. Ara gràcies a la recollida de firmes dels socialistes de Marratxí i la pressió ciutadana, el PP anuncia al diario de mallorca que l'obrirà el 2007. Just abans de les eleccions. Ara veurem amb quines condicions ho farà.

Amb la desclasificació d'es Caülls vàrem ser molt més àgils i no era una promesa electoral!

El PSIB-PSOE es reuneix amb la Plataforma Ciutadana de MarratxÝ

MiquelColl | 07 Novembre, 2006 22:21

Ahir vespre, es va reunir la comissió executiva socialista amb la plataforma ciutadana de Marratxí.  Ens vàrem fer arribar la seva inquietud pel futur de nostre municipi donada la gestió que s’està fent del recursos naturals.  I la seva preocupació sobre l‘excessiva  divisió del vot d'esquerra, en  sigles com PSIB-PSOE, PSM, ERC, EU…,  que la llei d’Hont castiga, propiciant una avantatge al PP.  

Juntament amb un conjunt de propostes per que puguin ser preses en consideració cara a les eleccions municipals del 2007. Hi hagut una anàlisi de la situació i un debat explicatiu de les diverses postures molt enriquidor.  Valoram molt positivament aquesta iniciativa.

Dimecres dia 15 a les 20:30 a Es Cine de Pòrtol tendrem ocasió de participar al debat sobre:  El Marratxí que tenim i el Marratxí que volem!

Maria Teresa Fernßndez de la Vega a Palma

MiquelColl | 06 Novembre, 2006 22:07

MARIA TERESA FERNANDEZ DE LA VEGA 

Vicepresidenta del Govern d'Espanya.

 Diumenge 12  de novembre.  11:30 H.

Conservatori Superior de Música de les

Illes Balears.

C/ Capità Salom 64 - PALMA DE MALLORCA

MÚs de 400 enquestes s'han emplenat, avui, a la Fira de Tardor

MiquelColl | 05 Novembre, 2006 21:57

Mes de 400 enquestes s'han emplenat  avui a la parada del PSIB-PSOE.

Moltes gràcies a totes les persones que ens heu donat la vostra opinió.

 

 

 

 

 

 

Vull agrair el treball dels militants i simpatitzants i especialment les aportacions de les persones que han respost  l'enquesta. Aportacions que estudiarem en detall i tendrè molt en compte.

La llet d'ametla, una tradiciˇ arrelada a MarratxÝ

MiquelColl | 05 Novembre, 2006 19:28

La llet d'ametla és un tradició arrelada a Marratxí.  Implantada pels frares mínims, seguidors de Sant Francesc de Pàdoa (Itàlia),  el 1690 a Santa Maria del Camí. Els frares mínims eren vegetarians estrictes  i la  llet d'ametla va ser un deliciós i nutritiu descobriment.  Que donaren a conèixer als pobles veinats on demanaven almoïna: Santa Eugènia,  sa Cabaneta, Pòrtol i es Pla de na Tesa. 

Que no falti a les festes de Nadal!

Xisco Antich a la Fira de Tardor

MiquelColl | 05 Novembre, 2006 19:21

 

Estic molt satisfet de la visita de Xisco Antich a la Fira de Tardor de Marratxí. Com a President, sempre ens va donar suport i no hi va faltar mai.

Cap President a fet més per Marratxí!

DemÓ a la Fira de Tardor de MarratxÝ!

MiquelColl | 04 Novembre, 2006 15:51

Demà, els socialistes de Marratxí, hem preparat una parada a la Fira de Tardor!

 Si vas a fira,  ature't un moment!

Hem preparat una petita enquesta per conèixer  la teva opinió sobre el nostre municipi.

Ens servirà molt, saber, el que més preocupa als ciutadans i ciutadanes de Marratxí.

Contarem amb la presència de Xisco Antich, candidat a president de la Comunitat Autònoma.

Ens agradarà molt saludar-te! 

Candidat a batle de MarratxÝ PSIB-PSOE

MiquelColl | 03 Novembre, 2006 23:44

Vull començar aquest diari, amb un paraula: gràcies.

Al suport de l'Agrupació Socialista de Marratxí que a l'assemblea de dia 16 d'octubre, m'ha atorgat la seva confiança i ha volgut que, una vegada més, sia el candidat a batle en representació del PSIB-PSOE.

Estic molt il·lusionat i disposat a assumir aquest compromís. Esper i necessit la teva ajuda, per enriquir i ajudar a definir el projecte de municipi que Marratxí necessita. Un projecte sostenible que aturi la depredació actual dels recursos naturals: sòl, aigua… i que posi l'accent en els serveis i en les persones.

Ens hi jugam molt; Marratxí no pot suportar una altra legislatura amb un nivell de planificació tan destructiu. Hem de construir entre tots un projecte que contempli el municipi en tota la seva globalitat, que sia sostenible, amb garantia de futur, sempre al servei de les persones.

Vull governar escoltant els ciutadans i ciutadanes, amb participació; i per això necessit el teu consell i les teves aportacions.

BLOC EN CONSTRUCCIË

MiquelColl | 03 Novembre, 2006 18:38

Estic donant les primeres pases en el camp de la blogosfera, si hi ha alguna errada siau indulgents... 

Enhorabona!

MiquelColl | 03 Novembre, 2006 17:52

Si pots llegir aquest missatge és perquè el procés de registre s'ha realitzat correctament. Rep una cordial benvinguda!
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS