Administrar

Portaveu PSIB-PSOE MarratxÝ

Resum activitats 2006

MiquelColl | 30 Desembre, 2006 23:00

Fent llet d'ametlla

MiquelColl | 27 Desembre, 2006 20:57

Les deficients obres del camÝ de muntanya

MiquelColl | 27 Desembre, 2006 05:52

Poc abans de les darreres eleccions es vàrem fer, tot corrensos, les obres al camí de muntanya. Amb les primeres pluges  ja s'han ressentit,  i les païdes són  de veure. El camí cada dia és més intransitable.

 Ara ens arriben les queixes del veïnats de la zona,     queixes que hem presentat al darrer Ple de l'Ajuntament en forma de prec, perquè és prenguin les mesures oportunes davant l'empresa constructora perquè arregli els desperfectes.

 

Bon Nadal!

MiquelColl | 23 Desembre, 2006 10:38

Permeteu-me que vos faci arribar el meu agraïment:

per enriquir aquest espai amb els vostres comentaris,

per dedicar-me una part del vostre temps,

per compartir la il·lusió d'un mon més just i més habitable.

Juntament amb el millor desig de felicitat, per tu i la teva família, d'unes bones festes de Nadal.

Molts d'anys!! 

Ja tenim nou Estatut!

MiquelColl | 21 Desembre, 2006 22:42

Avui he pogut viure en directe al Congrés del Diputats, l'aprovació del nou Estatut de les Illes Balears.

És un dia històric per tots, que tendrà transcendència, en paraules de Xisco Antich: "El nou estatut significa avançar en l'autogovern, augmentar els drets de la ciutadania, consolidar la nostra identitat i afrontar en més financiació els nous reptes per la millorar de l'economia balear, el benestar i la qualitat de vida de tots el ciutadants".

Ara sols manca un govern que l'apliqui, pensant en les persones! 

 

“Entre limones” una lectura per Nadal

MiquelColl | 19 Desembre, 2006 22:41

Les peripècies d'un anglès a las Alpujarras

"Entre limones" és un relat autobiogràfic entranyable de Chris Stewart. Un anglès que juntament amb Ana, la seva esposa, decideixen donar un canvi radical a la seva vida. Ven la seva casa per comprar un "cortijo" a la zona més apartada de las Alpujarras i començar una nova vida.

Escrit sense pretencions, són enternidores i divertides les peripècies per entrar dins el món rural de l’Andalusia profunda. La lluita per sobreviure sense electricitat, ni aigua corrent. El contrast d’un mon que desapareix a causa del suposat "progrés" i com personatges com Chris i Ana entren amb escena valorant una forma de vida amb retrocés. Tot dins un paratge idílic de l'olivars i llimoners...

On la felicitat és més una  actitud, una forma de viure,  un aproparse a la natura i donar l'esquena a l'esclavatge del consum.

Per fer un pensament, any nou....

La I Fira d'es Pla de na Tesa un Ŕxit! i la llet d'ametla bonÝssima!

MiquelColl | 17 Desembre, 2006 21:59

Èxit de participació, Enhorabona!!

Clica

 

 

 

JosÚ Blanco es reuneix amb els candidats

MiquelColl | 16 Desembre, 2006 19:32

Reunió de José Blanco Secretari d'Organització del PSOE amb els candidats

 

I Fira de sa Llet d'ametla dies 16 i 17 de desembre a es Pla de na Tesa

MiquelColl | 14 Desembre, 2006 18:00

Enhorabona als organitzadors!

A petició d'un usuari passaré la recepta. La llet d'ametlla tal com surt del molí no es pot consumir, s'ha de cuinar. Ara vos passarem la recepta clàssica per deleitar els paladars i començar a degustar sabors nadalencs. 

Recepta:   Primer hem de dir que el bessó que s'ha de dur al molí ha d'esser escaldat i pelat. Així la llet sortirà més fina.  El molí capola l'ametlla al mateix temps que la mescla amb aigua.

La llet resultant la bollirem dins una olla grossa remenant de tant en tant fins aconseguir el primer bull.  Després a foc lent, la deixarem bollir devers dues hores, afegint aigua si és necessari.  Mitja hora abans d'aturar el foc, li afegirem sucre al gust, clovella de llimona i tronquets de canyella. Aturat el foc, traurem la clovella de llimona i ja està llesta per consumir. 

Bon profit i molts d'anys!

Les obres de sa Cabana, una reforma feta d'esquena als comerciants i a les persones

MiquelColl | 12 Desembre, 2006 21:38

Els veinats preocupats per la perdua d'aparcaments i perquè la rotonda envaeix l'espai de les persones.

Abans de fer una obra tan costosa i que està donant tant de perjudicis, perquè no s'ha fet la conexió a l'autopista?

 

Massot i MarratxÝ, una vegada mÚs a la premsa

MiquelColl | 11 Desembre, 2006 22:05

Val la pena llegir l''article de Miquel Adrover al DM, on fa  una síntesi de l'activitat d'assessorament urbanístic com a  Director General del Sr. Massot; tant amb informes com en reunions que afecten als llocs més conflictius: Son Espases, es Caülls.

Els ciutadans i ciutadadanes tenen dret a saber a quines reunions ha participat i amb a quines persones s'ha reunit en relació a Marratxí!   

Abocador ilĚlegal a l'entrada d'es Garrovers

MiquelColl | 08 Desembre, 2006 23:58

Denuncia feta per usuaris d'aquest blog - sense comentaris

El PSOE demana la suspenciˇ dĺes CaŘlls i es Crevers

MiquelColl | 06 Desembre, 2006 09:59

El PSOE presenta dues mocions demanant la suspenció d'es Caulls i d'es Crevers.  veure: articles de Joan Frau a DM i de Pedro Aguiló a UH 

Moció es Caülls: La finca d'es Caülls de 42 hectàrees, classificada com a sòl rústic protegit a l'anterior legislatura municipal pel PSIB-PSOE. Molt poc messos d' entrar el PP al Govern Municipal Marratxí, va ser requalificada com a sòl apte per urbanitzar, a la sessió plenària celebrada el dia 28 de novembre de 2003.

Dins l'expedient, hi figura un informe jurídic signat amb data de 20-nov-2003 pel Sr. Massot, aleshores, Director General d'Ordenació del Territori a petició de l'àrea d'Urbanisme amb data de 18-nov-2003 (dos dies abans). Que consideram que vulnera la Disposición Transitoria 4ª de les DOT.

demanam: 

Que s'investigui si és possible tramitar en dos dies: la petició municipal d'informe tècnic sobre la reclassificació d'es Caülls ( Registre de Sortida a dia 18-nov-2003 i la resposta de la Direcció General d' Obres Públiques ( Registres de Sortida a 20-nov-2003) i que aquest informe Tècnic es registra d' Entrada a l' ajuntament de Marratxí amb data de 20 de novembre de 2003. Sorprèn la celeritat i genera moltes dubtes sobre la transparència d'aquest expedient.

Que s'investigui per qui correspongui, si l'informe abans referit va ésser signat de manera interessada.

Que, davant l' imputació de corrupció urbanística i prevaricació del Sr. Jaume Massot, destapada per la Fiscalia Anticorrupció, i de que l'informe tècnic , abans referit i emes pel mateix, pogués haver contaminat la política urbanística de Marratxí, demanam la SUSPENCIÓ  DE L'APROVACIÓ INICIAL DEL SAU 6.1 D’ES CAÜLLS; per entendre que aquesta actuació urbanística pot estar motivada per atendre a interessos particulars i que per tant, pugui constituir la seva tramitació un acte delictiu.

Sempre m'ha sorprés la celeritat i el super interès del PP amb reclassificar es Caülls. I no conec cap raó que sia d'interès general.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS