Administrar

Portaveu PSIB-PSOE MarratxÝ

MarratxÝ a la manifestaciˇ. PROU! Salvem Mallorca!!! 50.000 persones, tot un Ŕxit!!

MiquelColl | 17 Marš, 2007 22:37


 

Mercedes Cabrera, Ministra d'Educaciˇ a MarratxÝ

MiquelColl | 17 Marš, 2007 21:45

 La Ministra amb la candidatura de Marratxí

 

 (Segueix)

Carta an˛nima contra una jove integrant de la llista municipal del PSOE a MarratxÝ

MiquelColl | 15 Marš, 2007 19:49

El passat dissabte dia 10 de març l’agrupació PSIB-PSOE de Marratxí presentava la seva llista electoral de candidats a les properes eleccions municipals de maig. Uns dies més tard, concretament el dia 14, una de les persones integrants de la llista rebé en el seu domicili una carta anònima amenaçant.

A la carta, escrita amb ordinador dins un sobre escrit a mà, els anònims comunicants em qualifiquen com un manipulador que no ha fet mai res pel poble, i afegeix aquestes paraules: “Si alguien ha hecho algo por el pueblo ha sido el PP”.

 

La receptora de la carta és una persona molt jove de Pòrtol, que per primer cop figura a un llista electoral. La carta l’amenaça de perdre totes les amistats al poble si no es retira d’aquesta candidatura: “No queremos que te metas en política para que te manejen”, i intimida textualment: “Perderás a todos tus amigos”.
 
Des del PSIB-PSOE consideram aquest fet com una coacció intolerable i un clar atac contra la llibertat de les persones, per la qual cosa, ahir mateix es va interposar una denúncia a la Guàrdia Civil perquè iniciï les investigacions pertinents. De la mateixa manera es comunicarà el fet a la Junta Electoral, per tal que hi posi les mesures necessàries  i  faci possible unes eleccions en totes les garanties.

Durant la campanya electoral de la passada legislatura, com sap molta gent, i especialment  Pòrtol,  ja vaig patir, com a candidat a la batlia de Marratxí,  diversos episodis d’assajament .

No podem deixar passar un acte de violència e immoralitat com aquest,  aquesta guarda d'impresentables ha comès un acte delictiu i  han de saber que fins aquí han arribat. Alguna cosa no funciona a Pòrtol quan s'ationa i se sembra la llavor de l'odi i la intolerància.

Des d’aquí, vull transmetre a la nostra companya amenaçada, que no està sola, que l'acompanya moltíssima gent que creu en la democràcia i en l'ètica política. La gent que treballa pel seu poble no perd amics, sinó que guanya el respecte i l amistat de tots.

El discurs d'en Rajoy a la Fira del Fang. Sense comentaris!

MiquelColl | 14 Marš, 2007 22:03

La fira ha estat notícia nacional, per la protesta d'una ciutadana que va visitar la Fira del Fang i es va indignar quan diumenge, per la megafonia,  es trasmetia el discurs crispador de Mariano Rajoy.

 L'endemà va cridar a Carles Francino que es va fer resó del fet. L'ajuntament no sap que va passar... Quina radio era...  O si a un "forofo" si li va anar el dial...

Sense comentaris! 

Xisco Antich sempre amb la Fira del Fang!

MiquelColl | 12 Marš, 2007 22:08

Xisco Antich com a President sempre va mostrar el seu suport als ollers i ceramistes visitant la Fira i entregant els premis Benet Mas i donant amb la seva presència, la màxima rellevància i categoria als actes institucionals. Aquests darrers quatre anys ha seguit donant suport a la Fira visitant-la.  

La seva actitud contrasta amb la del President Jaume Matas que no ha vengut cap vegada durant els darrers quatre anys. A l'acte de lliurament de premis d'enguany, ni tant sols cap conseller s'ha dignat a assistir-hi.  Tot plegat és una prova del seu poc interès.

Esper que l'any que ve, Xisco Antich, la visiti com a President. I que la Fira torni a ser com era!

 

Un equip preparat per governar i per donar un nou impuls a MarratxÝ!

MiquelColl | 11 Marš, 2007 00:17

 

Avui, dia 10 de març, a les 11.30 h. He presentat la llista de candidats que m’acompanyaran a les eleccions de dia 27 de maig.

No es tracta simplement d’una llista, sinó d’un vertader equip de govern  composat per persones coneixedores del terme, amb la preparació i experiència suficient per donar resposta a la problemàtica i les necessitats del municipi.

El Molí de sa Cabaneta, ubicació del Museu del fang, és l’escenari de l'acte, que  simbolitza el compromís del PSIB-PSOE amb el patrimoni, amb la cultura, amb el medi ambient, amb les tradicions i les arrels marratxineres.

Un equip preparat per governar

- Cada un dels membres de l’equip ha estat designat, segons la seva trajectòria, especialització i aptituds, per treballar en una àrea municipal concreta:
 
 1- Miquel Coll torna a ser candidat a la Batlia, la seva  experiència en el càrrec durant passades legislatures l’avala.

 2- Conxa Obrador ja va ser regidora d’Urbanisme, participant en la requalificació dels Caülls com a sòl rústic.

 3- Sebastià Alou com a responsable de l’àrea de Medi Ambient i de la Brigada municipal d’obres i manteniment. Alou participà en la creació de la Deixalleria.

 4- Bel Palou, seria gestora de Cultura per la seva experiència en organització d’activitats amb l’Associació de Veïns de sa Cabaneta, la seva vinculació amb el món del teatre i la cultura.

 5- Andrés Campuzano, home amb trajectòria dins l’àmbit de les associacions veïnals, duria l’àrea de Seguretat i Policia.

 6- María Alfaro  és psicòloga i una persona que ha fet feina amb la gent gran de Marratxí, per això se li assigna l’àrea de Benestar Social i Gent Gran.

 7- Leo Forteza, actual president de la Federació d’Associacions de Veïns, com a coneixedor de la vida associativa, estaria al front de Participació Ciutadana.

 8- Mari Carmen Rodríguez és infermera i experta amb l’educació de persones amb problemes motrius, duria l’àrea de Salut i Atenció Sanitària.

 9- Joan Guirao, un jove professor del Pla de na Tesa i coneixedor de les inquietuds del jovent, es faria càrrec de Joventut i Oci.

10- Marga Bonet ha treballat durant molt temps a l’associació de pares i mares del CP Costa i Llobera, actualment és membre del consell escolar de l’IES. Se li assigna l’àrea d’Educació.

11- Joan Alomar per la seva experiència de treball com a gerent en el món de la banca, es posaria al front d'Economia i Innovació. Àrea a la que s’afegeix el concepte d’innovació.

12- Antònia Alemany ha treballat molt en l’àmbit de l’Associació de Veïnats de Can Carbonell i com a persona preocupada per la problemàtica de l’habitatge es responsabilitzaria de Vivenda. Una nova àrea per donar impuls a vivendes per a la gent jove.

13- Guillem Coll té un extens currículum en el món de l’esport, concretament del bàsquet, ha jugat a l’ACB i actualment treballa en la promoció de l’esport infantil, seria el responsable d’Esports.

14- Mari Mar Coll  ha treballat molts anys a l’Associació de Veïns de Cas Miot, i ha lluitat pel tema del Transport a Marratxí.

15- Cirilo Cano  de Cas Capità animador de les festes i l’esport.
16- Xisca López,  mestre amb experiència sindical dins UGT.
17- Isaac Belmonte  de Sa Cabana
18- Edurne Bujosa jove del Pont d’Inca Nou amb inquietuds socials
19- Alejandro Terrón jove empresari de Sa Cabaneta
20- Margalida Bosch jove de Pòrtol amb experiència dins l’escoltisme i les festes populars.
21- Cipri Garrote de ses Cases Noves

Tanquen la llista:
Manolo Ledesma de Son Daviu
Lola Segarra de Sant Marçal
I Andres Pulido de Son Ametler

L’actual regidor del PSIB-PSOE a l’ajuntament de Marratxí, Daniel Guirao Navarro, amb molta experiència de treball a l’equip municipal, es presenta ara al Consell de Mallorca per aquesta agrupació, la qual cosa permetrà al municipi tenir contactes directes i enllaços amb institucions supramunicipals.

El PP, Pedro J. i De Juana, l'estratŔgia del cinisme.

MiquelColl | 07 Marš, 2007 22:07

Val la pena llegir l'article de  Pedro J per adonar-se de l'exercici de cinisme i absència total de sentit  d'estat del PP, i la premsa amiga.Tot val com tal desgastar el govern.

Tot val com tal de que el judici sobre l'11M passi desapercebut i la tesi de la conspiració i ETA  propagada pel mundo, la COPE i el PP mantengui enganat a la meitat del país.

Tot val per donar la sensació de caos, estil "váyase sr. Gonzalez", i amagar que el pais funciona.

Aquest estil de política de la crispació fictícia arriba a fartar al ciutadans i els fa girar l'esquena a la política, avorrits. És el que el PP vol que la gent es cansi i no vagi a votar,  i així ells poder governar.

No hem de perdre la serenor i  no caure, ni  contribuir a que la gent del nostre voltant  es desmotivi, la millor lliçó que lis podem  donar és la del 27 de maig.  La lliçó del 14 de març del 2004, encara ara no l'han assumida. 

 

El PP no explica l'informe-exprÚs del sr. Massot sobre els CaŘlls.

MiquelColl | 05 Marš, 2007 22:39

El PP al darrer plenari va tenir l'oportunitat d'explicar el perquè de l'informe-exprés del director general sr. Massot, però després d'una hora d'insistència per part del PSOE, no ho va fer.

Ens hem quedat sense saber quines gestions va fer el PP de Marratxí, per aconseguir, amb un temps record, tres dies, un informe que interpreta la normativa d'una manera favorable a l'empresa urbanitzadora.

Ens hem quedat sense saber el perquè d'un tracte tant favorable a una empresa que manté un contenciós, encara ara, contra l'Ajuntament.

Sembla que l'Ajuntament està al servei de l'empresa i no dels ciutadans/es de Marratxí. 

Una altra manera de governar és possible, és necessari un govern que no estigui sotmés als interessos particulars.

El 27 de maig  els ciutadans/es tornaran a parlar i decidiran si volen un govern lliure o dependent.

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS