Administrar

Portaveu PSIB-PSOE MarratxÝ

El PP puja els imposts a MarratxÝ un 47'5 % IBI i un 83% IAE.

MiquelColl | 31 Octubre, 2007 05:38

Recordau la frase del PP: "Si a menos impuestos".  Idó,  no era més que una frase. Al plenari d'ahir vespre, el PP va procedir amb el vot en contra del PSIB-PSOE  a una pujada d'imposts amb una quantia mai vista.  Els marratxiners aquest any que ve hauran de pagar  quasi 300 euros més.

L'IBI  impost de bens immobles, es dir,  la contribució urbana pujarà un 47 %. La rústica  un 47'5 %. L'IAE impost d'activitats econòmiques puja entre el 73 i el 83 %  pujades que superen amb excés el cost de vida i el principi de la proporcionalitat  La factura del fems puja quasi un 30 %. Els vehicles un 20 % i totes les taxes i fins hi tot l'escola d'esport augmenta més d'un 100 % i a més s'afegeix una matrícula de 100 euros. 

No hem vist una millora que és noti a cap servei, ni l'aigua, ni  la neteja per la qual cosa ens sembla una pujada injustificada,  sembla que té més un esperit de recaptació, per pagar el 12 càrrecs de confiança i les 5 dedicacions exclusives, que  per una millora del serveis. El temps ho dirà.

 

 

Carme Chacˇn Ministra de vivenda a MarratxÝ

MiquelColl | 28 Octubre, 2007 22:35

Ahir, dissabte, la ministra Carme Chacón va assistir a un acte organitzat per la Federació Socialista de Mallorca on hi assitiren uns 200 militants.

La ministra que ha donat un nou impuls a la vivenda, invertint més de 7,5 milions d'euros, que beneficiaran a més de 13.000 famílies, en una sèrie de projectes molt importants per Mallorca.  

L'agrupació socialista de Marratxí va tenir l'oportunitat de parlar amb la ministra i fer-li arribar les necessitats del nostre municipi. 

 

 

El Conseller de Benestar Social Jaume Garau a MarratxÝ

MiquelColl | 22 Octubre, 2007 21:04

 Jaume Grau Conseller de Benestar Social a la presentació del Pla de treball de l'Agrupació Socialista de Marratxí on va parlar de l'aplicació de la llei de Dependència.

 

La seguretat a MarratxÝ tema de la reuniˇ amb el Delegat del Govern Ramon Socies

MiquelColl | 18 Octubre, 2007 21:29

 

Avui, ens hem reunit a seu de la Delegació de Govern amb en Ramon Socies, Delegat del Govern,  amb la finalitat de fer un repàs a la situació de la seguretat a Marratxí.

  • En primer lloc ens hem interessat per la situació de la recerca de la persona de Pòrtol, desapareguda a S'Arenal, esperant que acabi amb èxit.
  • Agrair-li  l'ampliació de la plantilla de la Guàrdia Civil i el fet de crear una nova estructura  de comandament amb la incorporació d'un tinent i un segon sargent  augmentant així la qualitat del servei i que ben segur donarà bon fruits. Era una ampliació molt necessària, demandada per la gent de Marratxí i que havíem defensat durant la campanya electoral.
  • Hem parlat també de la millora del desplegament territorial donat el creixement del nuclis amb l'idea d'arribar a tots i a la població disseminada. S'ha pogut constatar la bona disposició del Delegat  hem tots els temes.
Som conscients que queda camí per recorre, però anam avançant!

 

Presentaciˇ Pla de feina amb el Conseller de Benestar Social Jaume Garau

MiquelColl | 15 Octubre, 2007 16:15

PRESENTACIÓ PLA DE FEINA 2007-08

 DILLUNS DIA 22 D'OCTUBRE DE 2007   20.00 HORES 
 
ESCOLA JANER MANILA D'ES PLA DE NA TESA
 
INTERVENCIONS:
 
Miquel Coll.  Secretari General PSIB-PSOE Marratxí
  
Jaume Garau.  Conseller de Benestar Social del CIM
 
 
 
ESPERAM COMPTAR AMB LA TEVA PRESÈNCIA

 

 

Aprovaciˇ del pla de feina 2007-2008

MiquelColl | 14 Octubre, 2007 19:51

Aquesta setmana és va reunir l'assemblea de l'Agrupació Socialista de  Marratxí amb l'objectiu de debatre i aprovar el pla de treball 2007-2008.

Pròximament presentarem aquest Pla als simpatitzants, vet aquí un petit avanç 

OBJECTIUS: 

  • Donar a conèixer a la ciutadania que el PSIB-PSOE és un interlocutor vàlid amb totes les institucions.
  • Dur endavant iniciatives de millora del nostre municipi.
  • Millorar la nostra implantació en el municipi. 
  • Activar la formació  dels militants.
  • Augmentar els canals de participació dels militants i simpatitzants.

Den˙ncia vessament d'aigŘes residuals a Sa Cabana - Torrent Gros

MiquelColl | 09 Octubre, 2007 22:18

El PSIB-PSOE de Marratxí des de fa un any demana  que l'Ajuntament de Marratxí solucioni definitivament la vessada d'aigües residuals sobre la via publica i sobre el torrente Gros, i que compleixi amb l'Ordenança Municipal de Medi Ambient ( Capítol 10, Art. 99 )  que regula la responsabilitat de Administració Local en matèria de  Salud Pública.

Fa un mes varem notificar  que en el torrent Gros hi ha una tronera que rebenta contínuament per que la canonada d'aigües residuals és insuficient.  A dia d’avui no s’ha arreglat i veiem que surten aigües fecals per damunt una zona on passen els nins i les persones majors i que van directament al torrent.

Denúncia feta al plenari de Juliol i no resolta!

El bloc continua

MiquelColl | 09 Octubre, 2007 20:46

Després d'aquest petit parentesí on aquest bloc ha estat de vacances, que no l'autor. Que com sabeu  ha assumit la responsabilitat de dirigir la Direcció General de Personal Docent de la Conselleria d'Educació i Cultura on ha dedicat el seu esforç i les seves vacances a la preparació d'un bon inici de curs.

Aquest dies acaben el 100 primer dies de gràcia que tot govern que comença és mereix. Com s'ha vist  aquesta norma, el PP no sol no la posa en pràctica, sinó que  dona la culpa al nou govern de les seves obres mal planificades i executades. El millor exemple és el metro. 

Des de la nostra possició farem propostes positives per aconseguir objectius de millora per tots els ciutadans. Farem una opossicó leial, positiva i honesta sense olvidar que la prioritat es desenvolupar una tasca de control de l'acció de govern.

La notícia és que aquest bloc continua...

 

 

 

 

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS