Administrar

Portaveu PSIB-PSOE Marratxí

L'Ajuntament de Marratxí amb números vermells!

MiquelColl | 30 Abril, 2008 19:21

L'Ajuntament de Marratxí està en números vermells, ha gastat 1.028.582,97 euros més dels que ha ingressat. Ara el Consell de Mallorca l'obliga a presentar un Pla de Sanejament Financer per disminuir les despeses corrents.

Aquest darrers anys hem denunciat l'augment de les despeses que han augmentat d'una manera extraordinària. No entenem com amb un augment dels imposts, més venda de solar i amb més operacions de crèdit al final gastem demés.

No ens sembla seriós que al mateix plenari que es presenta el Pla de Sanejament per disminuir les despeses, s'aprovi un nou càrrec en dedicació exclusiva.

Farem un seguiment molt especial al tema econòmic, ja que està en números vermell es miri com es miri és un símptoma de mala gestió.

 Més noticies sobre Es Creves:

 Un testigo atribuye al Govern del PP el pelotazo de la finca de es Crevers

Les denúncies fetes en relació a la política urbanístisca del PP sembla que es van aclarint!

MiquelColl | 19 Abril, 2008 06:51

Anticorrupción cifra los pelotazos del Plan Territorial en 297 millones

De Alcúdia a Son Crever: 93,4 millones

Los fiscales acusan a dirigentes de UM y PP y a altos cargos de favorecer a un grupo de promotores

Aquests són  titulars del Diario de Mallorca que fan referència a la situació urbanítica de Mallorca i també de Marratxí

Nou govern!

MiquelColl | 13 Abril, 2008 16:28

Un equip potent. Amb més dones que homes. I Chacón ministre de defensa. Zapatero

fa història. 

La incorporació de Celestino Corbacho batle de l'Hospitalet, un motiu d'orgull pel municipalisme socialista! 

Molta sort per tots.

Xisco Antich torna a bloguejar!

MiquelColl | 05 Abril, 2008 05:36

El President Xisco Antich a tornat a obrir el seu blog,  si  el vols  veure clica   aquí .  Crec que hi ha pocs presidents que tenguin un blog obert. Per tant molts d'ànim!.

Fa un comentari sobre el documental: "Bucarest, la memòria perduda" sobre Jordi Soler Tura  elaborat pel seu fill. Són les vivència d'una família que va viure i patir les conseqüències del seu compromís polític. 

És un documental que el vaig veure fa poc a TV3 i me va agradar molt. És pot apreciar el difícil i llarg camí de la lluita contra la dictadura  fins arribar a la democràcia. L'evolució del nostre país i el deute permanent a tantes persones com en Jordi. Elles amb un gran sacrifici personal i familiar aportaren el seu gra d'arena per que avui el nostre país estigui on està. 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS