Administrar

Portaveu PSIB-PSOE Marratxí

El PSOE denuncia que s’han perdut 63.190 euros de subvenció del consell per la deixadesa del consistori

MiquelColl | 09 Juny, 2008 19:25

Els Socialistes de Marratxí denuncien que l’Ajuntament del municipi ha perdut una subvenció de 63.190 euros per la deixadesa de l’equip del PP.

Arrel de la revocació de la subvenció per a l’obra de 2003 de la xarxa d’evacuació de residuals de la zona de Pòrtol, dotada de 63.190,88 euros, els socialistes de Marratxí han denunciat la “falta d’interès que demostren els governants d’aquest consistori” ja que la subvenció ha estat revocada per “incompliment del termini de finalització” al no presentar les actes de recepció parcial tal i com demana el Reglament. Miquel Coll, Secretari General de l’Agrupació Socialista de Marratxí, ha manifestat la preocupació “per què aquest ajuntament deixi perdre 63.190 euros que ara haurà de pagar el poble degut a que no ha presentat la documentació que li ha sol·licitat el Consell de Mallorca”.

Considerant l'elevat número de regidors amb dedicació exclusiva i personal de confiança  i ja que no han fet els deures, proposam que els descontin del seu sou els 63.190 euros !

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS