Administrar

Portaveu PSIB-PSOE Marratxí

Daniel Guirao nou Secretari General de l'Agrupació Socialista de Marratxí

MiquelColl | 25 Octubre, 2008 09:59

Ha arribat l'hora del relleu. El nostre company i amic Daniel Guirao d'es Pla de na Tesa, dimarts fou elegit nou Secretari General de l'Agrupació Socialista de Marratxí. 

La trajectòria d'en Daniel és coneguda de tothom,  hem compartit oposició i govern, estima Marratxí i té experiència i il·lusió. A més de posar-nos a la seva disposició.

Li desitjam sort i molt èxit!

 

 

 

Avui DIA D'ACCIÓ BLOG 2008. La solidaritat un element imprescindible per construir un mon més just.

MiquelColl | 14 Octubre, 2008 22:04

Aquest dies hem assistit a l'enfonsament d'un sistema econòmic basat amb el tot val. El doblers eren la mida de totes les coses.  L'egoisme elevat a la màxima potència. Ara ens adonam que aquesta bogeria amés de destruir recursos naturals, posar en perill el medi ambient,  ni tan sols era capaç de garantir una feina digna i un futur estable.

Ara els defensors del capitalisme més salvatge, que quan han tingut beneficis, sempre han posat el crit al cel contra dels imposts, element de solidaritat. Ara demanen la intervenció dels poders públics i que amb els imposts de tots  sufraguem les seves pèrdues.

El sistema ha entrat en crisi i una paraula que ha estat un referent de justícia i humanitat: la SOLIDARITAT cobra una nova dimensió a l'hora de construir un món més just. Per eradicar la pobresa, com antídot d'una globalització salvatge, per una altra gestió de l'energia,  per una nova mirada al medi ambient, per evitar les guerres, perquè els emigrants tenguin també oportunitats als seu països...

Solidaritat en majúscula, ara ja no val dir: mentre jo estigui bé...,  ha arribat l'hora de de dir: tots (tot el món) hem d'estar bé.

Si hem estat capassos de trobar  tants de billons per salvar de la fallida el sistema bancari. Estam moralment obligats perquè en base a la SOLIDARITAT,  eradiquem la fam, la pobresa i la ignorància del planeta.

 

 

 

Ara no és moment de malvendre solars! El PSIB-PSOE demana la suspenció de la venda de patrimoni municipal.

MiquelColl | 13 Octubre, 2008 08:51

Al darrer plenari de l'Ajuntament de Marratxí, en motiu de debat sobre la modificació dels imports i de les inversions previstes sobre la venda de solars municipals. És ben coneguda la posició del PSIB-PSOE de Marratxí sobre aquest tema. Sempre he dit que vendre el nostre patrimoni, era vendre el futur dels nostres fills. Pa per avui i fam per demà.

És possible governar d'una altra manera, a la nostra etapa de govern, amb una bona gestió pressupostària i sense tantes dedicacions exclusives i càrrecs de confiança aconseguirem:

  • Les 3 piscines de Marratxí: Pòrtol, Es Pla de na Tesa i Sa Cabana.
  • Avançar el doblers per fer Institut de Marratxí. L'ampliació de l'escola Costa i LLobera, Gabriel Janer Manila i Blanquerna, la oferta del solar del segons Institut,  
  •  El centre de Salut, el dispensari de Pòrtol, el locals per la gent major etc
  • El Camp de Sa Cabana, el polisportiu d'es Pla de na tesa
  • Les places públiques Sa Cabana, etc.

En la situació econòmica que ens trobam, voler vendre o malvendre solar és simplement una irresposabilitat.

Al mateix plenari ferem un prec demanant la suspenció immediata de la venda de patrimoni.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS