Administrar

Portaveu PSIB-PSOE MarratxÝ

La COPE, com una mentida repetida moltes vegades es converteix amb veritat. PasarÓ igual amb els imposts?

MiquelColl | 19 Novembre, 2008 20:01

El periódico.

Radio

RAMON FOLCH

Subo al taxi. Un señor de defectuosa dicción característica destila veneno a través de la radio. Se pregunta por la diferencia entre tener tropas en Afganistán o en Irak. Da por hecho que no hay ninguna. Se indigna contra quienes creen verlas y les llama de todo. Les trata de hipócritas incoherentes. Pasa por alto que hay tropas en Afganistán por mandato de la ONU y en misión de paz, y tropas en Irak contra la ONU y en misión de guerra. Tergiversa, miente e insulta. Edificante. Se pregunta, acto seguido, con qué derecho se preocupa por los soldados españoles alguien como Carme Chacón. Pertenece a un partido antiespañol, dice, que practica la persecución lingüística en Catalunya. De tan evidente que le resulta tanto lo uno como lo otro, no siente necesidad de argumentarlo. La mentira ya es calumnia. Cristianísimo.
Le digo al taxista que la cosa resulta vomitiva. Cambia de emisora sin chistar y me sumerge en atronadoras sevillanas. Lo dejo estar. A la hora de pagar, me pregunta si siempre me dan arcadas al oír las verdades, si me parece bien que Montilla cobre el doble que Zapatero y si apruebo que se persiga al castellano en Catalunya. Le pregunto que de dónde ha sacado tales ideas y me mira con cara de irritada conmiseración: eso lo sabe todo el mundo...
Goebbels tenía razón. Una verdad es una mentira repetida muchas veces con convicción. Ahora sufrimos una dictadura peor que la franquista, al taxista no le cabe duda. Nos gobiernan unos mangantes que quieren destruir al país. ¿Qué interés tengo yo en negar semejantes evidencias? Mientras bajo y cierro la puerta, vuelve a su emisora favorita. Quiere seguir bien informado. Y con garantía de la Iglesia.

 A Marratxí, el PP a força de repetir que han baixat els imposts, seran capaços de convencer als ciutadans? A pesar  que tenen el rebut en la mà i comparant amb l'any passat, veuem que han pujat quasi un 50 %. 

Ells no es cansen de repetir-ho, pensen que ens arribaran a convença!

 

El PSIB-PSOE contra la pujada de I'IBI

MiquelColl | 16 Novembre, 2008 19:39

Vegeu l'article de Miquel Bosch corresponsal del Diario de Mallorca:

El PSOE acusa al equipo de gobierno de mentir y de ocultar la subida del valor catastral

 
VOTE ESTA NOTICIA 
Enviar
Imprimir
Aumentar el texto
Reducir el texto

M. BOSCH. MARRATXÍ. El nuevo secretario general del PSOE en Marratxí, Daniel Guirao y el portavoz en el Ayuntamiento Miquel Coll, acusaron de mentir al equipo de gobierno en la supuesta rebaja del impuesto del IBI, para el próximo año y de ocultar que se aplicará la subida del valor catastral.
Los socialistas se manifestaron totalmente en contra de la subida del IBI del año 2008 aprobada únicamente con los votos del PP, y que representa un incremento del 50 por ciento sobre la cuota del año 2007. Los representantes del PSOE expusieron a modo de ejemplo que una persona que pagó 266,67 euros, con el nuevo gravamen ha pasado a pagar 403,92 euros.

La rebaja

Guirao y Coll también se manifestaron sobre la supuesta rebaja de impuestos, que se anunció en rueda de prensa el pasado día 30, y dijeron que es falsa, ya que efectivamente se rebaja el tipo de gravamen sobre el IBI, pero en ningún momento el equipo de gobierno hizo referencia a que se estaba efectuando la renovación del catastro, y que a pesar de la rebaja del tipo de gravamen, la misma persona que este año ha pagado 403,92 euros, el próximo año deberá pagar 533,58 euros, lo que representa un incremento real del 32%.

El valor catastral

El PSOE denuncia que en ningún momento el Consistorio hizo referencia a la revisión del catastro, tema del que estaba enterado ya que las comunicaciones del ministerio de Economía y Hacienda llevan fecha del 17 de octubre, y en las mismas ya figura la rebaja del 0,594% del presente año a los 0,495% para el próximo año.
Por este motivo el PSOE, considera que el actual equipo de gobierno ha anunciado una bajada del IBI, cuando ya sabía con antelación que con la nueva revisión del catastro el ciudadano tendría que pagar más por este impuesto.
Tanto Daniel Guirao, como Miquel Coll manifestaron que el PSOE presentará en breve una moción para que el gravamen que actualmente afecta a los ciudadanos de Marratxí del 0,495 pase nuevamente al 0,40 del año 2007.

 

Els pressuposts 2009 al parlament, uns pressuposts per sortir de la crisi!

MiquelColl | 12 Novembre, 2008 21:47

3.558,9 milions per combatre la situació de dificultat econòmica

El dia de la presentació al Parlament, el conseller Manera va explicar que els pressuposts per l’any 2009 seran l’eina del Govern per tal de combatre la situació de dificultat i incertesa econòmica.

El gruix dels pressupost es destinarà a polítiques socials; en concret, el Govern dedicarà 2.300 milions d’eurosa educació, salut,habitatge i treball.

Salut i Consum és la conselleria amb més dotació (1.254 milions d’euros); a continuació, Educació i Cultura amb 850 milions. La suma d’aquestes dues conselleries representa el 60% del total dels pressuposts de la Comunitat Autònoma.

La conselleria que més incrementa el seu pressupost és la d’Esports, que rebrà 37,5 milions d’euros, quantitat que suposa un increment del 39,9% respecte del 2008. El conseller d’Hisenda va explicar aquest increment de la següent manera: “Per la necessitat d’afrontar les dificultats pressupostàries derivades de la mala gestió del Govern anterior en organismes com Turisme Jove, Fundació Illesporti Palma Arena”.

.Pepa Ramis Consellera de Joventut i Igualtat, Silvia Cano, Xisco Dalmau i Miquel Angel Coll amb les joventuts socialistes a la Fira de Tardor de MarratxÝ.

MiquelColl | 09 Novembre, 2008 23:48

El PSIB-PSOE demana que el PP paralitzi la mal venda de solar municipals de MarratxÝ

MiquelColl | 06 Novembre, 2008 07:34

MOCIÓ SOBRE LA PARALITZACIÓ DE LA VENDA DE SOLARS MUNICIPALS
QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL PSIB-PSOE DE MARRATXÍ

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

El PP des de fa un parell d’anys ha quadrat el pressuposts de l’Ajuntament de Marratxí  amb una
venda massiva de solars municipals. Primerament amb una xifra aproximada de 10 milions d’euros i
al pressuposts de 2008 entorn als 7 milions d’euros.
Al plenari de dia 29 de juliol el PP  presenta per a la seva aprovació la venda de 23 solars municipals,
per un valor total de 7.108.658 € i amb una superfície de 26.358 m2.
A més, hi ha un informe de la Interventora Municipal que, degut a que hem arribat al màxim
d'endeutament, és contrari a la venta de més patrimoni municipal. Tota aquesta operació també va en
contra d'un informe de la Jurídica Municipal on diu que els diners procedents de la venta de
patrimoni municipal s'han de destinar a equipament social i no a altres partides.
És ben coneguda la posició del PSIB-PSOE de Marratxí sobre aquest tema. Sempre hem dit que
vendre el nostre patrimoni, era vendre el futur dels nostres fills. Pa per avui i fam per demà.
La difícil situació econòmica actual especialment dins l'ambit immobiliari, fa que la venda de solars
es fasi a la baixa, es dir que la venda es converteix en mal venda.
Amb tot això, volem posar de manifest la preocupació dels socialistes de Marratxí amb el problema
que suposa mantenir els pressuposts amb els ingressos de la venta de solars públics, què passarà quan
s'acabin els solars?
En la situació econòmica que ens trobam, voler vendre o malvendre solar és simplement una
irresposabilitat.
Al plenari de setembre férem un prec demanant la suspensió immediata de la venda de patrimoni.
Que davant aquestes greus circumstàncies el Grup Municipal PSIB-PSOE de Marratxí

PROPOSA LA SEGÜENT PROPOSTA D'ACORD

1. La paralització immediata de la venda de solars municipals.
2. La no inclusió als pressuposts de 2009 de cap partida d'ingressos per venda de patrimoni
municipal.

El PP amb els impost ens vol fer combregar en rodes de molÝ

MiquelColl | 03 Novembre, 2008 07:54

Qualsevol que llegeixi la Revista PPmunicipal, i les declaracions "rimbombans" a la premsa sobre: "el paquete de medidas fiscales", pareix que a cada plenari ens rebaixin els imposts.

Els ciutadans de Marratxí mentre escolten tanta rebaixa propagandística, veuen com en realitat els han pujat el rebut d'una manera astronòmica un 48%.  Basta comparar el rebut d'enguany amb el de l'any passat. La gent esta indignada i amb raó.

I quan un sent que l'any qui ve podem pagar a plaços, la preocupació augmenta. I un es demana, és que encara fan comptes de pujar encara més.

Heu veurem amb el rebut.

I això que el seu lema era: "SI A MENOS IMPUESTOS"!

 

 

 

I segueix la malvenda de solars per part del PP

MiquelColl | 03 Novembre, 2008 07:46

A la comissió informativa de contractació de dia 24 d'octubre se ens va informar de la mal venda dels solars número: 196, 197, 2002, 204,615 i 616 (zona Son Macià), i el 180 (ses cases noves).

Com es pot comprovar, ni cas del prec fet al Plenari del mes de setembre, demanant la paralització de la mal venda de solar, especialment ara amb la situació de crisi que ens trobam.

No aturarem la nostra lluita, presentarem una moció al plenari.

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS