Administrar

Portaveu PSIB-PSOE Marratxí

L'agrupació socialista de Marratxí começa la campanya de recolllida de signatures per a la rebaixa de l'IBI al 0`4

MiquelColl | 24 Març, 2009 20:50

 Divendres dia 20 de març al local social d'es Figueral va começar la campanya de recollida de signatures per demanar la rebaixa de l'IBI al 0'4, moció pressentada pel grup municipal PSIB-PSOE. Daniel Guirao Secretari General de l'Agrupació socialista va fer la presentació, juntament amb el portaveu municipal Miquel Coll. La moció en concret suposa un estavi de 150 euros per cada vivenda. En temp de crisi el poble de Marratxí no pot assumir una pujada d'impost tant elevada.

 

Vicenç Thomas Conseller de Sanitat i la Consellera Cristina Moreno visiten la Fira del Fang

MiquelColl | 08 Març, 2009 21:22

 El Conseller de Sanitat Vicenç Thomas visità la Fira del Fang a títol personal, juntament amb el Secretari de la FSM Miquel Angel Coll i la Consellera Cristina Moreno, acompanyats per regidors i membres de l'executiva de l'agrupació socialista de Marratxí.

Enguany es compleix el 25 aniversari de la Fira del Fang.   I durant tres legislatures, es a dir 12 edicions, he tingut la responsabilitat d'organitzar-la, juntament amb un equip il·lusionat. Amb molt d'esforç  aconseguirem situar-la a un gran nivell, un referent dins el sector de la ceràmica. 

Preservar aquest art mil·lenari  és una responsabilitat per part de tots.

 

 

El PP vol privatitzar la gestió de l'aigua del segon districte.

MiquelColl | 03 Març, 2009 20:44

El PP va aprovar la privatització de la gestió de l'aigua amb el vot en contra del PSIB-PSOE i l'abstenció del PSM. Sorprèn aquesta decisió quan són conegudes les queixes dels ciutadans sobre la gestió de l'empresa AGUAS DE MARRATXÍ. Els veinats de Pòrtol, Sa Cabaneta, Es Figueral.. han petit els talls de cap de setmana, la salinització dels pous a causa de la sobreexplotació, una xarxa sense apenes manteniment, obsoleta, etc. la prioritat ha estat el benefici i no precisament l'interès públic. Des del consistori tots el partits han demanat el rescat de la concesió.

 Però el PP ara considera que aquest és millor sistema i vol privatitzar la gestió de l'aigua del segon districte ( desde Alcampo fins al Torrent Gros, Es Pont d'Inca, Es Pla de na Tesa, sa Cabana,... ), és a dir que el Sr Dameto propietari de Aguas de Marratxí, pot guanyar el concurs i així tots estarem igual de malament.  El que no sé, és el benefici que hi treure'm.

La posició del partit socialista és que l'aigua és un bé públic, que la seva qualitat afecta a la salud dels ciutadans per tant la gestió ha de ser pública.    

 Tenim  pous d'aigua de molt bona qualitat de propietat municipal, que són de tots.  No els privatitzem per trenta o quaranta anys.

L'obligació d'un ajuntament responsable, especialment en el cas de l'aigua,  no és privatitzar sinó gestionar.

 

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS