Administrar

Portaveu PSIB-PSOE Marratxí

Resum programa electoral. Compromissos de futur

MiquelColl | 29 Gener, 2007 22:00

L'altre dia vaig reproduir la carta d'intencions de Francesch Antich, avui vull resumir els eixos del programa electoral. 

Els socialistes presentem un programa de futur, des de l'alternativa responsable de govern per a les Illes Balears, amb respostes per a avui i també per a demà, amb un eix molt clar: el compromís social.

El programa marc recull els objectius que els socialistes volem aconseguir per als ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears, amb la idea bàsica de recuperar la qualitat de vida perduda per les polítiques del PP.

Una qualitat de vida que era un dels signes d'identitat de les Balears, el deteriorament de la qual es nota principalment en el maltractament sofert pel territori.

El compromís socialista inclou cinc grans compromisos:

  1. El compromís amb les persones. Educació com a prioritat i polítiques socials per compensar el dèficit en capital humà.
  2. El compromís amb el territori. Habitatge per a tots i mobilitat.
  3. El compromís amb la prosperitat compartida. Un gran pacte per la competitivitat i consens amb el sector turístic.
  4. El compromís amb unes institucions renovades. Amb l’aprovació del nou Estatut, ara és l'hora dels ajuntaments i d'una administració pública de qualitat.
  5. El compromís amb la Política, contra l'apatia i la indiferència social.

Els socialistes defensem el consens per aplicar instruments de protecció mediambiental. Amb el nou Estatut, l'objectiu d'aconseguir finançament per protegir el medi ambient arribarà a través d’un fons fix per compensar la insularitat, i fins a la seva posada en marxa, es rebrà una inversió mínima que serà una mitja del que reben les CC.AA.

Perquè això sia possible te necessitam a tu i al teu compromís!

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS