Administrar

Portaveu PSIB-PSOE Marratxí

Mocions PSIB-PSOE a l’Ajuntament de Marratxi sobre l'informe Massot al Caülls i als Creves.

MiquelColl | 25 Febrer, 2007 08:21

El diario de Mallorca   publica les  mocions que el grup PSIB-PSOE de l’Ajuntament de Marratxí presentà, el passat mes de desembre, dues mocions que finalment es duran al proper ple municipal del mes de febrer (dia 27).
Ambdues mocions fan referència a l’aprovació inicial de les condicions que  donen llum verda a dues noves urbanitzacions al terme (Es Caülls i Es Crevers), gràcies als informes emesos per l’exdirector general d’Ordenació del territori, Jaume Massot, imputat en el cas Voramar de corrupció urbanística a Andratx.
En el cas que s’arribés a l’aprovació definitiva d’aquestes urbanitzacions, això suposaria la construcció de 1.800 nous habitatges al terme de Marratxí, on el grup socialista ha denunciat reiteradament la saturació i el creixement urbanístic desmesurat, la manca de planificació, el desequilibri alarmant de serveis que aquest fet produeix, la pèrdua d’identitat i la depredació del territori.
Per aquests motius, entre d’altres, el PSIB-PSOE sol·licita obrir una investigació sobre els esmentats informes tècnics i jurídics emesos des del departament del Sr. Massot, i que se’n facilitin les còpies per poder ser estudiats.

- A la primera moció referent a Es Caülls es conclou:
Que, davant la imputació  de corrupció urbanística i prevaricació del Sr. Jaume Massot  destapada per la Fiscalia Anticorrupció i que  l'informe tècnic emès pel mateix  podria vulnerar la Disposició Transitòria 4ª de les DOT  , demanam  a l'Equip de Govern de l' Ajuntament de Marratxí suspengui l'aprovació provisional de la recalificació d' Es Caülls per constituir la seva tramitació un presumpte acte delictiu.

- Pel que fa a la d’Es Crevers es demana:
Que davant el dubte raonable  que ens trobem davant una tramitació urbanística   contaminada pel Director General d' Ordenació del Territori , Jaume Massot, que afecta de ple al terme Municipal de Marratxí, se suspengui l'adaptació de les NN.SS. De Marratxí al PTM  i que es retiri  aquest urbanitzable de la finca d' Es Crevers per considerar que aquesta actuació urbanística pot estar motivada per atendre a interessos particulars i que, per tant, pugui constituir la seva tramitació un presumpte acte delictiu.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS