Administrar

Portaveu PSIB-PSOE Marratxí

Un equip preparat per governar i per donar un nou impuls a Marratxí!

MiquelColl | 11 Març, 2007 00:17

 

Avui, dia 10 de març, a les 11.30 h. He presentat la llista de candidats que m’acompanyaran a les eleccions de dia 27 de maig.

No es tracta simplement d’una llista, sinó d’un vertader equip de govern  composat per persones coneixedores del terme, amb la preparació i experiència suficient per donar resposta a la problemàtica i les necessitats del municipi.

El Molí de sa Cabaneta, ubicació del Museu del fang, és l’escenari de l'acte, que  simbolitza el compromís del PSIB-PSOE amb el patrimoni, amb la cultura, amb el medi ambient, amb les tradicions i les arrels marratxineres.

Un equip preparat per governar

- Cada un dels membres de l’equip ha estat designat, segons la seva trajectòria, especialització i aptituds, per treballar en una àrea municipal concreta:
 
 1- Miquel Coll torna a ser candidat a la Batlia, la seva  experiència en el càrrec durant passades legislatures l’avala.

 2- Conxa Obrador ja va ser regidora d’Urbanisme, participant en la requalificació dels Caülls com a sòl rústic.

 3- Sebastià Alou com a responsable de l’àrea de Medi Ambient i de la Brigada municipal d’obres i manteniment. Alou participà en la creació de la Deixalleria.

 4- Bel Palou, seria gestora de Cultura per la seva experiència en organització d’activitats amb l’Associació de Veïns de sa Cabaneta, la seva vinculació amb el món del teatre i la cultura.

 5- Andrés Campuzano, home amb trajectòria dins l’àmbit de les associacions veïnals, duria l’àrea de Seguretat i Policia.

 6- María Alfaro  és psicòloga i una persona que ha fet feina amb la gent gran de Marratxí, per això se li assigna l’àrea de Benestar Social i Gent Gran.

 7- Leo Forteza, actual president de la Federació d’Associacions de Veïns, com a coneixedor de la vida associativa, estaria al front de Participació Ciutadana.

 8- Mari Carmen Rodríguez és infermera i experta amb l’educació de persones amb problemes motrius, duria l’àrea de Salut i Atenció Sanitària.

 9- Joan Guirao, un jove professor del Pla de na Tesa i coneixedor de les inquietuds del jovent, es faria càrrec de Joventut i Oci.

10- Marga Bonet ha treballat durant molt temps a l’associació de pares i mares del CP Costa i Llobera, actualment és membre del consell escolar de l’IES. Se li assigna l’àrea d’Educació.

11- Joan Alomar per la seva experiència de treball com a gerent en el món de la banca, es posaria al front d'Economia i Innovació. Àrea a la que s’afegeix el concepte d’innovació.

12- Antònia Alemany ha treballat molt en l’àmbit de l’Associació de Veïnats de Can Carbonell i com a persona preocupada per la problemàtica de l’habitatge es responsabilitzaria de Vivenda. Una nova àrea per donar impuls a vivendes per a la gent jove.

13- Guillem Coll té un extens currículum en el món de l’esport, concretament del bàsquet, ha jugat a l’ACB i actualment treballa en la promoció de l’esport infantil, seria el responsable d’Esports.

14- Mari Mar Coll  ha treballat molts anys a l’Associació de Veïns de Cas Miot, i ha lluitat pel tema del Transport a Marratxí.

15- Cirilo Cano  de Cas Capità animador de les festes i l’esport.
16- Xisca López,  mestre amb experiència sindical dins UGT.
17- Isaac Belmonte  de Sa Cabana
18- Edurne Bujosa jove del Pont d’Inca Nou amb inquietuds socials
19- Alejandro Terrón jove empresari de Sa Cabaneta
20- Margalida Bosch jove de Pòrtol amb experiència dins l’escoltisme i les festes populars.
21- Cipri Garrote de ses Cases Noves

Tanquen la llista:
Manolo Ledesma de Son Daviu
Lola Segarra de Sant Marçal
I Andres Pulido de Son Ametler

L’actual regidor del PSIB-PSOE a l’ajuntament de Marratxí, Daniel Guirao Navarro, amb molta experiència de treball a l’equip municipal, es presenta ara al Consell de Mallorca per aquesta agrupació, la qual cosa permetrà al municipi tenir contactes directes i enllaços amb institucions supramunicipals.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS