Administrar

Portaveu PSIB-PSOE Marratxí

Amb les antenes de telefonia mòbil, el PSOE i el PP, dues maneres d'actuar

MiquelColl | 05 Abril, 2007 06:21

Amb el govern del PSOE, durant l’ any 2002 i des de l’ àrea d’ Urbanisme, es varen iniciar una sèrie d’ expedients per la instal·lació d’ antenes de telefonia mòbil.

A resultes de l’ actuació municipal de PSOE, en el 2.003 es va procedir al tancament i demolició d’  una antena ubicada al terrat d’ un habitatge del carrer Rossinyol, de la urbanització Sa Cabana, del Pont d’ Inca (Marratxí).

Paral·lelament, es va signar un decret sancionador  contra  la mateixa Empresa  per una infracció urbanística al haver instal·lat una antena  de telefonia sense llicència, al damunt d’ un edifici ubicat al Carrer Rector Llompart, 72 de Sa Cabaneta,  sancionat per una infracció greu per haver-se construït fora de la Normativa Urbanística de Marratxí, donat  que havien construït amb més altura de la permesa per les NN.SS., essent l’ habitatge més alt del poble.

La sentència número 397/04 dictada governant el PP, pel mateix Jutjat   declara a l’ empresa responsable d’ una infracció en matèria urbanística per haver instal·lat   una antena de telefonia al carrer i número abans citat, i s’ imposa una sanció per import de 8.414,17 euros per temeritat i mala fe.

L’ Auto número 275/04 acorda la clausura de l’ activitat i l’ execució subsidiària del tancament de l’ antena. Aquest Auto posa punt i final a la via judicial i dóna cobertura legal per que l’ Ajuntament executi la sentència de tancament. Però el PP no executa la sentència.

Hem descrit dues tramitacions que es vàren iniciar a la vegada (any 2.002) però  que han tingut  resultats ben diferents: una antena ja està tancada i desmanegada, des del 2003, i l’ altra encara està pendent de que l’ actual  Ajuntament la clausuri.

Això vol dir que els expedients administratius i la seva ràpida  resolució depenen de l’ impuls polític que els governants li donin. El PSOE va executar la sentència i el PP la guarda dins un calaix.

Amb la salut no hi podem jugar, la indignació dels  veinats és majúscula ja que pensen que la lentitud política a l’ hora de resoldre l’ expedient  de demolició del Carrer Rector Llompart , 72 de Sa Cabaneta te  a veure amb la propietat d’ aquest habitatge, que , casualment pertany al número 12 de la Llista de Candidats que el Partit Popular,  va presentar a les Eleccions Municipals.

Es un exemple per veure la diferència entre el PSOE i el PP ha l'hora de defensar els interessos generals. 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS