Administrar

Portaveu PSIB-PSOE Marratxí

El PSOE denúncia la manca de compromís del PP en la retirada d’antenes

MiquelColl | 24 Abril, 2007 21:11

Avui al Plenari, malgrat les bones paraules adreçades als representants dels veïns i les mocions aprovades per unanimitat a l’Ajuntament de Marratxí per iniciar la tramitació per a la retirada definitiva de les antenes de telefonia mòbil dels nuclis urbans del terme, l’equip de govern format pel PP i els Independents sembla no haver mogut peça per aconseguir-ho durant tota la legislatura.
 
El passat mes de març vàries associacions de veïnats sortiren al carrer per iniciar una campanya de recollida de signatures demanant, novament, la retirada d’aquests dispositius, davant l’alarmant i creixent nombre de casos de morts i malalts a sa Cabaneta. L’equip de govern l’únic que va fer va ser retirar la pancarta.
 
Per tot això el PSIB-PSOE vol denunciar aquesta actitud i evidenciar la diferencia d’actuació durant la legislatura anterior quan els socialistes estaven al front del govern municipal.

A resultes de l'actuació municipal del PSOE, en el 2.003 es va procedir al tancament i demolició d'una antena ubicada al carrer Rossinyol, de Sa Cabana. Paral·lelament, es va signar un decret  de sanció contra la mateixa empresa per haver instal·lat una altra antena de telefonia sense llicència al carrer Rector Llompart, 72 de Sa Cabaneta. La sentència número 397/04 declarà a l'empresa responsable d'una infracció en matèria urbanística i s'imposà una sanció per import de 8.414,17 euros per temeritat i mala fe. L'Auto número 275/04, dictat governant el PP, acordà la clausura de l'activitat i l'execució subsidiària del tancament de l'antena. Però el PP no executa la sentència.

Dues tramitacions que es varen iniciar a la vegada (any 2.002) però que han tingut resultats ben diferents: una antena ja està tancada i desmanegada, des del 2003, i l'altra encara està pendent que l'actual  Ajuntament la clausuri.

Ens pregunta si la lentitud d’actuació té alguna cosa a veure amb que l’habitatge del carrer Rector Llompart, sobre el que està situada aquesta antena, sigui propietat d’una persona que hi figura com a candidat del PP en les properes eleccions muncipals, quedant demostrat que el PP no té voluntat política de solucionar el problema.

Mentre tant, a Sa Cabaneta ja hi ha hagut 15 morts i 10 malalts en un radi de 200 metres... i els veïns cada cop més preocupats.
 
El nostre  compromís retirar les antenes ! 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS