Administrar

Portaveu PSIB-PSOE Marratxí

El PSOE denuncia que s’han perdut 63.190 euros de subvenció del consell per la deixadesa del consistori

MiquelColl | 09 Juny, 2008 19:25

Els Socialistes de Marratxí denuncien que l’Ajuntament del municipi ha perdut una subvenció de 63.190 euros per la deixadesa de l’equip del PP.

Arrel de la revocació de la subvenció per a l’obra de 2003 de la xarxa d’evacuació de residuals de la zona de Pòrtol, dotada de 63.190,88 euros, els socialistes de Marratxí han denunciat la “falta d’interès que demostren els governants d’aquest consistori” ja que la subvenció ha estat revocada per “incompliment del termini de finalització” al no presentar les actes de recepció parcial tal i com demana el Reglament. Miquel Coll, Secretari General de l’Agrupació Socialista de Marratxí, ha manifestat la preocupació “per què aquest ajuntament deixi perdre 63.190 euros que ara haurà de pagar el poble degut a que no ha presentat la documentació que li ha sol·licitat el Consell de Mallorca”.

Considerant l'elevat número de regidors amb dedicació exclusiva i personal de confiança  i ja que no han fet els deures, proposam que els descontin del seu sou els 63.190 euros !

Comentaris

 1. Dignificar sa política??

  Bon dia Don Miquel. És fotut que un s'acostumi a llitgir tantes notícies dolentes de Marratxí; cada pic que apareix es nostro municipi a sa premsa escrita o digital és per qualque conflicte i ja toca posar-mos ses piles.

  A n'es Pòrtula de 2003 publicaren una entrevista a n'es senyor batle, on diu que sa política s'ha de dignificar, que ses mancances de Marratxí són s'urbanisme, sanitat o neteja, i que li feia il·lusió governar Marratxí (a sa direcció web de baix la podrà trobar sencera).

  http://www.portula.net/2003/256/25644.htm

  O mos implicam tots o per ventura el 2.011 tornarem tenir Bauzà amb majoria absoluta. Fan falta més revistes municipals, més informació a n'es marratxiners i sobretot, més difusió de ses demandes de cada nucli de's municipi. Ja que esteim atomitzats geogràficament, mem si trobam un àrea de debat, millor en premsa escrita (patrocinadors n'hi hauria a bastament a tot Marratxí), que sigui com es Pòrtula, però amb més opinions, i més diverses.

  Salut i força!!

  Eli | 10/06/2008, 19:27
 2. Olé, viva la responsabilidad!

  Tengo que admitir que cada día este equipo de gobierno del Ayuntamiento de Marratxí encabezado por el Sr. Bauzá me sorprende más y no gratamente, tanta dedicación exclusiva para luego no tener la capacidad suficiente para tramitar correctamente una subvención tan importante. En todo ámbito laboral, cuando no haces las cosas bien, corres el peligro de que te sancionen. Si toda la gente que dio su voto de confianza a la candidatura del Sr. Bauzá en las últimas elecciones municipales supiera que sus votos están favoreciendo a una gestión irresponsable por parte de regidores con dedicación exclusiva, que además de costarnos mucho dinero ganado con nuestro esfuerzo diario, pretenden que paguemos también de nuestro propio bolsillo su poca capacidad para gobernar correctamente y su no saber velar por nuestros intereses, desperdiciando una subvención de estas características, acabaría por no otorgarles otra vez su confianza.Por todo ello, espero que hasta la sanción merecida del 2.011 la gente recuerde que tenemos en el Ayuntamiento de Marratxí gente poco responsable y que no se sabe muy bien a qué dedica su dedicación exclusiva!!!

  Edu | 12/06/2008, 12:45
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS